Serviciile noastre

Ne străduim să atingem un public cât mai divers, ceea ce se reflectă în oferta noastră amplă de servicii ce abordează atât sfera artistică, cât și pe cea de divertisment și spectacole stradale. În acest sens, ne-am organizat serviciile în patru categorii distincte, pentru a satisface nevoile variate ale publicului nostru, de la copii și familii, la companii și organizatori de festivaluri.

Teatru pentru tineri și adulți

Spectacolele Magic Puppet destinare publicului adult sunt o colecție unică și variată de experiențe care îmbină arta tradițională a păpușăriei cu tehnici contemporane de teatru pentru a explora noi teritorii expresive.

Fiecare spectacol este gândit pentru a se potrivi perfect cu atmosfera intimă a sălilor de teatru, creând o experiență captivantă și memorabilă pentru publicul adult, provocându-i să privească păpușăria dintr-o perspectivă nouă și matură.

Teatru pentru copii

Spectacolele pentru copii de la Magic Puppet sunt o explozie de culoare și creativitate, fiecare dintre ele conceput pentru a stârni imaginația și a oferi educație prin divertisment.

Fiecare spectacol este gândit să fie nu doar o experiență distractivă, ci și una educativă, încurajând dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor prin artă și poveste.

Animații stradale

Animațiile stradale de la Magic Puppet se axează pe interacțiunea directă și personală cu publicul. Artiștii nu se limitează la performanțe la distanță, ci se angajează în dialoguri apropiate, împărtășind momente cu trecătorii și imortalizând întâlnirile prin fotografii. Această abordare permite oamenilor să se conecteze personal cu artiștii, să creeze amintiri și să participe activ la experiența culturală.

Scopul principal al acestor activități nu este doar de a distra, ci de a construi o punte de comunicare între artiști și comunitate, permițând schimbul de experiențe și povești. Prin fotografiile realizate, care pot fi împărtășite și apreciate, Magic Puppet lasă o impresie durabilă, oferind o formă tangibilă de artă și interacțiune culturală în spațiul urban.

Ateliere

Atelierele oferite de Magic Puppet sunt împărțite în două categorii principale, pentru copii și pentru adulți, fiecare conceput pentru a stârni creativitatea și a încuraja învățarea practică.

Fiecare atelier este gândit pentru a oferi o experiență îmbogățitoare și memorabilă, încurajând participanții de toate vârstele să exploreze noi talente și să își extindă cunoștințele într-un mediu prietenos și susținător.

Contactează-ne

Te interesează unul dintre serviciile noastre și vrei o ofertă de preț? Ia legătura cu noi.