Studioul MAGIC PUPPET

Sala de spectacol

Sala de spectacol Magic Puppet, un centru vibrant al culturii teatrale, oferă o scenă generoasă de aproximativ 30 de metri pătrați, ideală pentru spectacole de teatru de păpuși și evenimente artistice. Cu o capacitate de acomodare a aproximativ 70 de spectatori, sala este perfectă pentru un public intim, oferind o experiență de vizionare de neuitat. De asemenea, spațiul include două culise, una de 12 metri pătrați și cealaltă de 20 de metri pătrați, furnizând suficient loc pentru pregătirea și organizarea spectacolelor. În plus, sala dispune și de o cabină de 18 metri pătrați, asigurând facilități esențiale pentru artiștii și personalul tehnic. Această configurație face din sala Magic Puppet un loc ideal pentru reprezentații teatrale, ateliere de teatru și alte evenimente culturale

Foaier

Foaierul spațios al Magic Puppet, cu o suprafață de 28 de metri pătrați, oferă spectatorilor noștri un spațiu perfect pentru relaxare și socializare înainte și după spectacole. Acesta este dotat cu un bar unde vizitatorii pot savura o băutură răcoritoare, creând un mediu prietenos și confortabil. Cu cele patru mese înalte, foaierul este ideal pentru discuții informale, fără necesitatea unor scaune, favorizând interacțiunea și confortul. De asemenea, foaierul servește adesea ca gazdă pentru diverse expoziții de artă, prezentând lucrări ale artiștilor clujeni, îmbogățind astfel experiența culturală a vizitatorilor. Este un loc unde comunitatea artistică și pasionații de teatru se pot întâlni și împărtăși pasiuni comune.

Aparatură

Teatrul Magic Puppet este echipat cu tehnologie de vârf, ideală pentru o varietate largă de evenimente. Dispune de un sistem de iluminat avansat, incluzând 6 reflectoare RGBW LED, 6 reflectoare cu lumină caldă LED, 4 wash-uri RGBWAUV, 3 mini moving head wash RGBW, și 4 reflectoare mini spot COB LED RGB, toate controlate prin sistemul Chamsys Magic Q wing, asigurând o calitate excelentă a luminii pentru orice producție.

În ceea ce privește proiecțiile video, sala este dotată cu două videoproiectoare de ultimă generație: un videoproiector portabil Samsung Freestyle și un videoproiector Epson EH-LS100 laser ultra short throw, perfecte pentru prezentări vizuale impresionante.

Sistemul de sunet este la fel de impresionant, cu 4 boxe active RCF, 2 boxe Yamaha 600d, 2 boxe Behringer EPS500MP3 și o boxă portabilă Bose S1 Pro System. De asemenea, oferim un loopstation RC500MK 2, un microfon cu fir, 4 headseturi Sennheiser ew 100 G4-ME3 1G8-Band și un mixer de sunet Yamaha MG20 XU, toate acestea garantând o acustică excepțională.

Pentru efecte speciale, dispunem de 8 mașini de baloane cu acumulator ADJ Bubletron Go, 2 mașini de baloane ADJ Bubletron, 3 mașini de baloane ADJ Bubbletron XL, 2 mașini de fum mini și un hazer Stairville AFH-600, completând astfel experiența teatrală cu efecte vizuale de neuitat.

Această gamă largă de echipamente de top asigură că Magic Puppet este locul ideal pentru spectacole de teatru, evenimente culturale, expoziții de artă și orice altă manifestare artistică, oferind o experiență audiovizuală de neegalat

Plan Sală

Pentru cei interesați în organizarea evenimentelor la teatrul nostru, oferim posibilitatea de a vizualiza planul detaliat al sălii Magic Puppet, oferind o imagine clară asupra configurației și capacității spațiului disponibil. Această opțiune este ideală pentru planificarea optimă a evenimentelor, spectacolelor de teatru sau a altor reuniuni culturale.