Casting ”Umbre și Lumini”

Casting actori

UMBRE ȘI LUMINI

7/15/20241 min citit

La 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐏𝐮𝐩𝐩𝐞𝐭 ne pregătim intens de un nou proiect AFCN! Așa că ne-am gândit să dăm sfoară-n țară printre colegii actori și colegele actrițe, poate există persoane interesate să colaboreze cu noi pe proiectul 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐋𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢!

𝐂𝐞 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚̆𝐦? 3 colaboratori (2 actori și o actriță) care să intre în distribuția noii producții de teatru de păpuși pentru adulți la care lucrăm, cu posibilitatea de a deveni o parte integrată a echipei noastre cu timpul.

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐢? Trimite CV-ul tău la adresa de email magicpuppet13@gmail.com până la data de 𝟐𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞! În data de 27 iunie o să fii anunțat dacă ai trecut de etapa inițială de selecție și la ce oră ești programat pentru casting în data de 𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞.

𝐂𝐞 𝐚𝐫 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢? Fiecare persoană chemată la casting în data de 𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 va avea la dispoziție 15 minute pentru a prezenta un monolog și un moment de teatru de animație.

Persoanele ce doresc să se înscrie ar trebui să locuiască în Cluj-Napoca cel puțin în perioada 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟓, iar experiența în teatrul de animație reprezintă un avantaj în procesul de selecție.

Deadline trimitere CV: 𝟐𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞

Casting: 𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să creăm lucruri frumoase împreună!

-----------------------------------------

„Umbre și Lumini” este un proiect cultural co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării