Spectacol găzduit

Afară, Înăuntru

de Andreea Bolovan

coordonare artistică: Kisó Kata Palocsay

muzica: danaga

scenografie, pictură, costume: Florin Marin, Elena Ilash

shadow puppet design și video: Maria Brudașcă

design costume: Claudia Nemes și Alexandra Cosnarovici

tehnic: Manuel Manu

mulțumiri speciale: Sinko Ferenc

cu: Andreea Bolovan și Robert Gutunoiu

o producție Animation Theatre Hub

Emoţii, fără cuvinte. Lumini şi umbre.

O poveste suprarealistă pentru adulţi.

Un spectacol de teatru non-verbal care îţi va oferi o experienţă unică prin însăşi propriile tale trăiri.

Spectacolul „Afară, Înăuntru” este un basm contemporan care invită spectatorul într-o experiență în care granița dintre planul real și cel fantastic se estompează. Personajul nostru intră într-o călătorie interioară pe parcursul căreia se întâlnește cu arhetipuri personale, transpuse în personaje fantastice.

<<Am gândit spectacolul pornind de la povești personale pe care le-am dezvoltat ulterior. Este vorba despre o fată prinsă într-un context de epuizare, depresie, singurătate. Datorită unui mic “ajutor” din partea unui personaj fantastic, ghidul ei personal, ea intră în universul de dinăuntru... și parcurge practic un proces interior de autocunoaștere și transformare.>> Andreea Bolovan.

Sursele principale de inspirație ale scenariului sunt scrierile lui Carl Jung dar și metodologii ale basmului, adaptate într-o poveste actuală. Totodată spectacolul este nonverbal și combină tehnici diferite ale teatrului de animație precum teatru de umbre, personaje marionete, păpuși de mână (bibabo), mascotă, măști.

Te invităm într-o călătorie interioară, te invităm să te regăseşti în povestea noastră şi să-ţi creezi propria ta poveste, a cunoaşterii de sine şi a transformării.

foto credit: Tamás Markos