20k leghe sub mări

de Alexandra Felseghi după Jules Verne

regia: Adina Lazăr

regie păpuși: Delia Gavlițchi

scenografia: Florin Suciu

asistent scenografie: Vlad Mureșan

muzica: Paul Tonca

tehnic: Alexandru Bote

cu: Andreea Ajtai, Oana Nemeș, Oana Tămaș, Silviu Ruști, Florin Suciu și Dragoș Lupău

Descoperiți magia și aventura în '20K Leghe Sub Mări', un spectacol de teatru de păpuși pentru tineri, inspirat de geniul literar al lui Jules Verne. Acest spectacol unic vă invită să pătrundeți în laboratorul de creație al celebrului autor, reimaginat pentru publicul din secolul XXI. Alături de personaje îndrăgite și reinventate, spectatorii vor porni într-o călătorie fascinantă peste mări și țări, descoperind sub ochii lor nașterea marilor capodopere care ne fac să visăm la aventuri nesfârșite.

Un aspect remarcabil al acestui spectacol de aventură este că toate scenele cu păpuși se desfășoară într-un acvariu impresionant de 600 de litri, aducând la viață universul subacvatic al lui Verne într-un mod spectaculos și vizual captivant. Mai mult, '20K Leghe Sub Mări' este conceput ca un spectacol itinerant, începând în foaierul teatrului și ghidând publicul printr-o experiență imersivă care culminează cu o întoarcere în foaier pentru final.

Acest spectacol de teatru de păpuși nu este doar o reprezentație, ci o aventură interactivă și educațională, care îi încurajează pe tineri să exploreze și să aprecieze literatura clasică într-un mod nou și inovator. '20K Leghe Sub Mări' promite să fie o experiență memorabilă pentru tinerii iubitori de aventură și pentru oricine este fascinat de lumea subacvatică și de poveștile nemuritoare ale lui Jules Verne."

foto credit: Cătălin Grigoriu